log in

Tieleman Keukens Run, Middelharnis

Zaterdag 18 november staat de 18e editie van de Tieleman Keukens Run op het programma, de organisatie is in handen van AV Flakkee. Vorig jaar werden diverse aanpassingen doorgevoerd, zo werd de start en finish verplaatst naar de atletiekbaan, met kantine, douche en kleedkamers ter plaatse en ook het tijdstip in de ochtend was een goede zet.

De afstanden van 5 en 10km zijn geschikt voor alle niveaus. Voor beginnende lopers is dit een laagdrempelige opstap om een keer een wedstrijd te lopen en de snelle atleten kunnen op dit snelle parcours een aanval doen op hun persoonlijk record. Na afloop is er in de kantine een prijsuitreiking en voor alle deelnemers een lekkere kop erwtensoep.

Het programma start om 09.45uur met de jeugdlopen, voor de kinderen t/m 9 jaar is er een 400m en de kinderen t/m 15 jaar lopen op de baan 800m. Het startschot van de hardloopwedstrijd 5 en 10km klinkt om 10.30uur. Ook dit jaar is er een wandeltocht van 10km, deze start om 09.30uur. Inschrijven is al mogelijk via avflakkee.nl, het inschrijfgeld bedraagt € 8,00, inschrijving ter plaatste kan nog tot een half uur voor de start voor € 10. Voor de jeugdonderdelen is de deelname gratis, wandelen € 3,00. Voor de snelste drie dames en heren zijn prijzen en tevens geld deze wedstrijd als Flakkees kampioenschap. De organisatie hoopt ook dit jaar weer op veel enthousiaste deelnemers en een mooie loop.

> Klik hier om je in te schrijven

  • Evenement: Tieleman Keukens Run
  • Datum: zaterdag, 18 november 2023
  • Plaats: Middelharnis
  • Afstand(en): 5 en 10km