log in
Webmaster

Webmaster

Spado Cross, Bergen op Zoom

Op zondag 10 december organiseert SPADO de jaarlijkse cross in de bossen bij Lievensberg, over een pittig, gevarieerd parcours - zand / heuvels / heide / bos.

  • Gepubliceerd in Kalender

Spark Marathon, Spijkenisse

De twaalfde editie van de Spijkenisse SPARK marathon is op 17 december 2017. Inmiddels behoort onze marathon tot de grote evenementen van Spijkenisse en heeft ook op de hardloopkalender een vaste plek veroverd. De voorinschrijving is gestart en duurt tot 11 december 2017. Elk jaar neemt het aantal deelnemers nog toe We verwachten dit jaar in de buurt van de 1500 deelnemers te komen, waarvan ruim driehonderd op de marathon.

Internationale belangstelling
De Spijkenisse-SPARK marathon begint en eindigt in Spijkenisse en gaat verder vooral door de polders van Nissewaard en langs de Bernisse. Het kan een zware marathon zijn: je kunt je niet verschuilen en het weer heeft overal vrij spel. Dat heeft echter zijn charme: op alle edities kwam dan ook een behoorlijk aantal lopers af waaronder een aantal uit België, Verenigde Staten, Noorwegen, Duitsland en Groot Brittannië.

  • Gepubliceerd in Kalender

Bruggenloop, Rotterdam

Op zondag 10 december 2017 vindt de 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam plaats. Het klassieke 15 km parcours van de Bruggenloop gaat over 6 bruggen in Rotterdam waaronder de bekende Willemsbrug en de Van Brienenoordbrug. Tijdens deze winterse loop waan je je als deelnemer in een donkere Kerstachtige omgeving waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht kwam. 

De inschrijving voor de DSW Bruggenloop Rotterdam 2017 is volledig uitverkocht.

  • Gepubliceerd in Kalender

Halve Marathon, Vlaardingen

Op zaterdag 5 december organiseert AV Fortuna weer haar jaarlijkse AV Fortuna halve marathon prestatieloop door de schitterende Broekpolder. Deze wordt in samenwerking met AV Waterweg, Olympus '70, Thof Running en de Hardloper georganiseerd. Voor degenen die de hoofdafstand te ver vinden, wordt er ook een 5 km en een 10 km prestatieloop georganiseerd.

Het parcours loopt over verkeersarme wegen en fietspaden door recreatiegebied Broekpolder. Omdat er schade is aan de brug over de vliet (ter hoogte van de Krabbenplas), is er voor de halve marathon een ander parcours. Er worden twee rondes gelopen om het golfterrein, zodat het fietspad over de fietsbrug niet genomen hoeft te worden. 

Alle 3 de afstanden starten om 11.00 uur.

  • Gepubliceerd in Kalender
Abonneren op deze RSS feed