log in
Judith

Judith

G-atletiek zoekt vrijwilligers

De g-atletiek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de trainingen. Wil je een keer komen kijken bij de training? Of wil je meer informatie over de g-atletiek? Bekijk dan even de video hieronder, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  • Gepubliceerd in Algemeen

Wie zijn wij?

De g-atletiek is voor mensen met een verstandelijke beperking. We beoefenen atletiek als sport en hobby. Iedereen heeft zo zijn eigen beleving bij atletiek. Of je nu voor een gezellig uurtje trainen komt, of om serieus te oefenen voor een wedstrijd.

 

Is atletiek misschien iets voor jou? Kom dan zeker een keer kijken! We zullen kijken of we aan jouw wensen kunnen voldoen. Daarnaast kun je de groep leren kennen en natuurlijk ook onze enthousiaste trainers. Op dit moment zijn we met acht atleten. Met een leeftijd tussen de 14 en 60 jaar. Met ook gelijk de minimale leeftijd van 14 jaar.

 

Lijkt het jou leuk om een keertje mee te komen trainen? Of wil je graag meer informatie over de g-atletiek? Stuur dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen er graag over!

  • Gepubliceerd in Algemeen

Trainingstijden

Wij trainen iedere maandag van 18:00 tot 19:00 uur op de atletiekbaan bij AV-Flakkee.
De training wordt gegeven door: Judith, Lisa, Ilse en Ewoud.

  • Gepubliceerd in Algemeen

Contact G-atletiek

Meer weten over de G-atletiek of vrijwilliger worden? Neem contact op met Judith Lodder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Gepubliceerd in Algemeen
Abonneren op deze RSS feed