log in

Tieleman Keukens Run, Middelharnis

Zaterdag 15 september organiseert AV Flakkee de 15e editie van de Tieleman Keukens Run. De afstanden van 5,2km en 10km zijn zeer geschikt voor iedere loper. De 10km is één van de populairste onderdelen in de hardloopsport en voor wie dit net te ver vind is de halve afstand een mooi alternatief. Doe mee aan deze mooie wedstrijd, geniet van de sfeer en het parcours en beleef een sportieve zaterdagmiddag!

Klik hier om je in te schrijven
> Klik hier voor de flyer

Om 13.00 gaat de wedstrijd 10km en de prestatieloop 5,2km van start vanaf het parkeerterrein van Tieleman Keukens. Het parcours is exact nagemeten en gaat over snelle polderwegen, de kilometers staan met bordjes aangegeven. In het verleden zijn er snelle tijden gelopen, met name als er weinig wind staat is dit een uitgelezen kans om je persoonlijk record aan te vallen! De Flakkeese atleten zijn doorgaans goed vertegenwoordigd en ook van buitenaf is er veel belangstelling voor dit mooie evenement.

Na- inschrijven kan van 11.30 tot 12.30 in De Staver, voor de 10km is het inschrijfgeld € 8,00 en op de 5km bedraagt dit € 6,00. Bij voorinschrijving geldt een korting van € 2,-, dit kan via bovenstaande link t/m 11 september. In De Staver is er gelegenheid tot omkleden en douchen. Afsluitend zal rond 15.00 de prijsuitreiking plaatsvinden.

  • Evenement: Tieleman Keukens Run
  • Datum: zaterdag, 15 september 2018
  • Plaats: Middelharnis
  • Afstand(en): 5,2 en 10km